Με όραμά μας να γίνουμε  σημείο αναφοράς στη σύγχρονη Μαιευτική-Γυναικολογία δίνουμε μεγάλη προσοχή στην επιλογή των συνεργατών μας.

Το Ανθρώπινο Δυναμικό της Εταιρίας μας διακρίνεται για τις γνώσεις και τον υψηλό επαγγελματισμό του αλλά παράλληλα ξεχωρίζει για το ήθος και την ευαισθησία του. Η εμπειρία στο αντικείμενο εργασίας, ο συνδυασμός θεωρητικής γνώσης και πρακτικής εφαρμογής, η ευγένεια, η υπευθυνότητα, η ικανότητα προσαρμογής σε δύσκολες και απαιτητικές καταστάσεις, η ευελιξία και το ομαδικό πνεύμα αποτελούν κριτήρια της επιλογής των εργαζομένων στην Κλινική μας, με απώτερο στόχο την παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας από όλη την οικογένεια της ΡΕΑ.

Παράλληλα, η διαδικασία ένταξης και εκπαίδευσης των νεοπροσλαμβανομένων, η διαρκής επαγγελματική εκπαίδευση των εργαζομένων σε νέες τεχνολογίες και η συνεχιζόμενη εκπαίδευση στην ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών συμβάλλουν στην ανάπτυξη και αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της Κλινικής μας.

Οι εργαζόμενοι στην Κλινική μας παρέχουν καθημερινά τις υπηρεσίες τους σε ένα ευχάριστο περιβάλλον με σύγχρονες εγκαταστάσεις, που πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας και επιπλέον απολαμβάνουν:

• Ειδικές τιμές στις υπηρεσίες της ΡΕΑ
• Παροχή Κινητής τηλεφωνίας για τους ίδιους και τα μέλη της οικογένειάς τους

Εάν επιθυμείτε να γίνετε μέλος της οικογένειας της ΡΕΑ, μπορείτε να υποβάλλετε το βιογραφικό σας σημείωμα είτε ηλεκτρονικά στο email: jobs@reamaternity.gr είτε καταθέτοντάς το στα γραφεία του Τμήματος Ανθρωπίνων Πόρων, καθημερινά από τις 09:30 έως τις 11:30 το πρωί. Τμήμα Ανθρώπινων Πόρων Λ. Συγγρού 383 & Πεντέλης 17 (-3 επίπεδο) 175 64 Παλαιό Φάληρο