ΜΟΝΑΔΑ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΡΕΑ

Η Κλινική ΡΕΑ, έχοντας ξεχωρίσει για τις υψηλού επιπέδου Μαιευτικές και Γυναικολογικές Υπηρεσίες της, δημιούργησε μια σύγχρονη Μονάδα Γονιμότητας – Εξωσωματικής Γονιμοποίησης, με στόχο τη διερεύνηση, τη σωστή διάγνωση και την αποτελεσματική αντιμετώπιση της υπογονιμότητας στα σύγχρονα ζευγάρια.

Η Μονάδα Γονιμότητας & Εξωσωματικής της ΡΕΑ (REA IVF), προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες Κλινικής και Εργαστηριακής Υπογονιμότητας, διαθέτει έμπειρους ιατρούς και εμβρυολόγους, καθώς και εξειδικευμένες μαίες και νοσηλευτικό προσωπικό.

Η Μονάδα διαθέτει σύγχρονες αίθουσες χειρουργείων με μηχανήματα τεχνολογίας αιχμής και πλήρη ιατρικό εξοπλισμό, ενώ στο εργαστήριο εφαρμόζονται οι πλέον σύγχρονες και πρωτοποριακές τεχνικές.

Γιατί να επιλέξω τη Μονάδα Γονιμότητας της ΡΕΑ;

• H Μονάδα Γονιμότητας ΡΕΑ λειτουργεί στις εγκαταστάσεις της πλέον σύγχρονης Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής της Ελλάδας, προσφέροντας την ασφάλεια που εξασφαλίζει ένα σύγχρονο ιδιωτικό νοσοκομείο.

• Η διακριτικότητα και η ιδιωτικότητα την ξεχωρίζουν, καθότι η Μονάδα Γονιμότητας ΡΕΑ διαθέτει δύο εισόδους/εξόδους, δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους την επισκέπτονται να εισέρχονται και εξέρχονται χωρίς να διασχίσουν άλλους χώρους και τμήματα της Κλινικής ΡΕΑ.

• Η αποτελεσματικότητα των θεραπειών, εγγυώνται τη βέλτιστη αντιμετώπιση από εξαιρετικούς επαγγελματίες του χώρου.

• Η Μονάδα Γονιμότητας της Κλινικής ΡΕΑ είναι πιστοποιημένη από διεθνείς οργανισμούς για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της, ενώ διενεργούνται συνεχώς εσωτερικοί έλεγχοι, για τη διασφάλιση και διατήρηση των απαιτήσεων που οι ίδιοι οι ιδρυτές της έχουν θέσει!

Διεύθυνση:
Λ. Συγγρού 383 & Πεντέλης 17 175 64 Π.Φάληρο, Αθήνα
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: