Η ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική, στο πλαίσιο των δράσεών της για τον Παγκόσμιο Μήνα Μαστού, αφιερωμένου στην πρόληψη ενάντια στον καρκίνο του μαστού, προσφέρει διαγνωστικές εξετάσεις σε προνομιακή τιμή:

• Ψηφιακή μαστογραφία: 40€

• Υπερηχογράφημα μαστών: 25€

• Πακέτο ψηφιακής μαστογραφίας & υπερήχου μαστών: 60€

• Ταχεία μαγνητική μαστογραφία 3 λεπτών: 70€

• Πακέτο υπερήχου μαστών με ελαστογραφία και ψηφιακή μαστογραφία: 70€

• Υπερηχογράφημα μαστών με ελαστογραφία: 35€

Η προσφορά θα ισχύσει έως 30 Νοεμβρίου 2017, κατόπιν ραντεβού στα τηλέφωνα 210 9495388 και 2109495447. 

*Οι ανωτέρω προνομιακές τιμές ισχύουν μόνο για χρέωση ιδιωτών. 

Όλες οι εξετάσεις πραγματοποιούνται στο Τμήμα Ιατρικών Απεικονίσεων της Κλινικής ΡΕΑ, το οποίο είναι άρτια εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα, που επιτρέπουν την έγκυρη και έγκαιρη διάγνωση όλων των τύπων παθήσεων του μαστού. Διαθέτει δύο Ψηφιακούς Μαστογράφους υψηλής ανάλυσης και μεγάλης ευκρίνειας, ο ένας εκ των οποίων έχει τη δυνατότητα Τομοσύνθεσης καθώς και εξειδικευμένο μηχάνημα Υπερήχων Μαστού με δυνατότητα ελαστογραφίας. Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα Μαγνητικής Μαστογραφίας, η οποία γίνεται συμπληρωματικά και ενδείκνυνται σε περιπτώσεις νέων γυναικών υψηλού κινδύνου με κληρονομικό ιστορικό, είτε με πυκνούς μαστούς ή με ενθέματα σιλικόνης, καθώς και σε γυναίκες πριν τη χειρουργική επέμβαση. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η  ΡΕΑ διαθέτει Ανοικτό Μαγνητικό Τομογράφο, προηγμένης τεχνολογίας, ιδανικό για άτομα με κλειστοφοβία. 

Επίσης στο Τμήμα Ιατρικών Απεικονίσεων της Κλινικής ΡΕΑ λειτουργεί και Τράπεζα Στερεοτακτικής Βιοψίας. 

Η  ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με απόλυτη ασφάλεια, έχοντας πάντοτε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός της τη γυναίκα.

ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΤΟΕΞΕΤΑΣΗΣ ΜΑΣΤΩΝ BREASTCARE

Η Κλινική ΡΕΑ, με σκοπό την πρόληψη ενάντια στον καρκίνο του μαστού, δημιούργησε μια νέα ηλεκτρονική υπηρεσία αυτοεξέτασης μαστών, με σκοπό, η αυτοεξέταση να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι στη ζωή κάθε γυναίκας. 

Η υπηρεσία αυτοεξέτασης μαστών διαθέτει 3D Video εκπαίδευσης, με ακριβείς οδηγίες για σωστή ψηλάφηση, εγκεκριμένες από τους μαστολόγους της Κλινικής ΡΕΑ. Επιπλέον, με την εγγραφή στην υπηρεσία, ο χρήστης αποκτά τη δυνατότητα υπενθύμισης της μαστογραφίας ή του υπερηχογραφήματος μαστών στο διάστημα που εκείνος έχει ορίσει. Η υπηρεσία προσφέρει σε όλα τα εγγεγραμμένα μέλη της μοναδικές προνομιακές τιμές σε εξετάσεις όλο το χρόνο.

Για να εγγραφείτε κι εσείς στην ηλεκτρονική υπηρεσία αυτοεξέτασης μαστών της ΡΕΑ, επισκεφθείτε το www.breastcare.reamaternity.gr! Με την εγγραφή σας, μπαίνετε στην κλήρωση και διεκδικείτε μια δωρεάν ψηφιακή μαστογραφία. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 31 Οκτωβρίου 2017.

Μέχρι χθες παράλειψη, από σήμερα πρόληψη!