ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ REA IVF

H REA IVF, η Μονάδα Γονιμότητας & Εξωσωματικής Γονιμοποίησης της Κλινικής ΡΕΑ, εγκατέστησε το πιο σύγχρονο σύστημα ανάπτυξης και αξιολόγησης εμβρύων στον κόσμο, Embryoscope/iDAScore, μεγιστοποιώντας τις πιθανότητες εγκυμοσύνης από τον πρώτο κιόλας κύκλο εξωσωματικής.

Με χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) και Βαθιάς Μάθησης (Deep Learning), το σύστημα iDAScore, έχει τη δυνατότητα να επιλέγει το έμβρυο με τις μεγαλύτερες πιθανότητες εμφύτευσης, με ακρίβεια που φτάνει το 95%.

Η αξιολόγηση και η επιλογή των εμβρύων με τις μεγαλύτερες πιθανότητες εμφύτευσης αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα αντικείμενα της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Η διαδικασία αυτή βελτιστοποιείται και αυτοματοποιείται με χρήση του συστήματος Τεχνητής Νοημοσύνης iDAScore που χρησιμοποιεί η REA IVF. Με βάση εικόνες 115.832 εμβρύων, από 18 κέντρα εξωσωματικής γονιμοποίησης όλου του κόσμου, για τα οποία είναι γνωστά τα δεδομένα εμφύτευσης, το σύστημα έχει εκπαιδευτεί να αξιολογεί αυτόματα, τα έμβρυα που έχουν τη μεγαλύτερη πιθανότητα επιτυχημένης εμφύτευσης,  μεγιστοποιώντας έτσι και τις πιθανότητες εγκυμοσύνης. Επιπλέον, η πλήρης αυτοματοποίηση της αξιολόγησης των εμβρύων συνεπάγεται ελάχιστες ή καθόλου χειροκίνητες αξιολογήσεις και μεταφορές των εμβρύων, τα οποία και παραμένουν σταθερά σε ιδανικό περιβάλλον μέχρι και τη στιγμή της εμβρυομεταφοράς.

Η εξειδικευμένη ομάδα Ιατρών και Εμβρυολόγων της REA IVF εφαρμόζει όλο το φάσμα των πιο σύγχρονων και πρωτοποριακών τεχνικών Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής όπως Πρόκληση Ωοθυλακιορρηξίας σε Φυσικό Κύκλο καθώς και σε Τροποποιημένο Φυσικό Κύκλο (mini-IVF), Σπερματέγχυση, Παρένθετη Μητρότητα, Δωρεά Ωαρίων και Δωρεά Σπέρματος, Κρυοσυντήρηση Σπέρματος και Ορχικού Ιστού, Κρυοσυντήρηση Ωαρίων, Κρυοσυντήρηση Εμβρύων, Μικρογονιμοποίηση και Υποβοηθούμενη Εκκόλαψη (Assisted hatching). Όλες οι υπηρεσίες είναι πιστοποιημένες για την ποιότητά τους από τον Διεθνώς αναγνωρισμένο και αξιόπιστο φορέα πιστοποίησης Swiss Approval.

Στο πεδίο της Διερεύνησης της Υπογονιμότητας, για περιπτώσεις αυτόματων αποβολών ή αδυναμίας σύλληψης, η REA IVF κατέχει την εμπειρία και τον εξοπλισμό ώστε να πραγματοποιήσει όλες τις ιατρικές εξετάσεις για την εξατομικευμένη προσέγγιση κάθε ζευγαριού, όπως ενδεικτικά: Προεμφυτευτικός Γενετικός Έλεγχος Χρωμοσωμικών Ανωμαλιών (PGT-A) και Μονογονιδιακών Νοσημάτων (PGT-M), Βιοψία Βλαστοκύστεων, Καλλιέργεια Βλαστοκύστεων και Αξιολόγηση της Υποδεκτικότητας του Ενδομητρίου (ERA Test).

Η REA IVF λειτουργεί στις εγκαταστάσεις της Κλινικής ΡΕΑ, της πλέον σύγχρονης κλινικής της χώρας, σε ένα μοντέρνο και πολυτελές περιβάλλον και φέτος συμπληρώνει δέκα χρόνια επιτυχημένης πορείας έχοντας βοηθήσει ήδη χιλιάδες ζευγάρια να γίνουν γονείς.

Η αιχμή της ιατρικής τεχνολογίας σε συνδυασμό με τη διακεκριμένη ομάδα Ιατρών και Εμβρυολόγων της Μονάδας Γονιμότητας της Κλινικής ΡΕΑ σας φέρνουν πιο κοντά από ποτέ στην εκπλήρωση του ονείρού σας.