ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Οι τυχεροί νικητές του διαγωνισμού μας είναι οι:
Θερμά συγχαρητήρια!

 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας, η REA IVF - η Μονάδα Γονιμότητας & Εξωσωματικής Γονιμοποίησης της Κλινικής ΡΕΑ, προσφέρει σε τρεις τυχερές από έναν δωρεάν κύκλο εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Για την έγκυρη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό ακολουθείτε τα βήματα του post στο Instagram

Μαζί μας, το όνειρό σας γίνεται πραγματικότητα!  

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουνίου 2022 και το όνομα των νικητριών θα αναρτηθεί στα επίσημα accounts στο Instagram της @reafertilityunit και της @rea_maternity

Καλή επιτυχία!

 

Όροι διαγωνισμού

 1. Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια από την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 έως και την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 και ώρα 12.00.   
 2. Τρεις (3) νικητές θα κερδίσουν από έναν κύκλο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Οι κύκλοι ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής (IVF) μπορεί να περιλαμβάνουν μία από τις παρακάτω περιπτώσεις:
  • Φυσικός κύκλος
  • Ωοληψία σε ήπια διέγερση
  • Ωοληψία (από 4 ωάρια και άνω)

Στην παρούσα προσφορά συμπεριλαμβάνονται: εξετάσεις και υγειονομικό υλικό, που είναι απαραίτητα και έχουν άμεση σχέση με το προσφερόμενο δώρο, οι αμοιβές των μαιών της Μονάδας Γονιμότητας και Εξωσωματικής Γονιμοποίησης της Κλινικής καθώς και η αμοιβή των εξειδικευμένων ιατρών - γυναικολόγων που συνεργάζονται με την Μονάδα Γονιμότητας ΡΕΑ και προτείνονται ως θεράποντες από την Κλινική για τη διεκπεραίωση του δωρεάν κύκλου εξωσωματικής, στο πλαίσιο του Διαγωνισμού. Ρητώς ορίζεται ότι τα προαναφερθέντα δώρα θα εξαργυρωθούν στην Κλινική ΡΕΑ με τη συμμετοχή εξειδικευμένων ιατρών - γυναικολόγων, που είναι συνεργαζόμενοι με την Κλινική και προτείνονται από αυτήν. Ρητά διευκρινίζεται ότι τα φάρμακα που είναι απαραίτητα για την εξωσωματική γονιμοποίηση δεν περιλαμβάνονται στο προσφερόμενο δώρο.

 1. Από τους 3 νικητές, οι 2 θα προκύψουν από το επίσημο προφίλ της Κλινικής ΡΕΑ στο Instagram και 1 νικητής από το επίσημο προφίλ της REA IVF στο Instagram.
 2. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι οι μόνιμοι και νόμιμοι κάτοικοι Ελλάδος, που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.
 3. Από το διαγωνισμό εξαιρούνται οι συμμετοχές εργαζομένων και οι συγγενείς α’ βαθμού αυτών
 4. Σε περίπτωση μη αποδοχής του δώρου εντός 10 ημερών, η νικητές χάνουν το δικαίωμα διεκδίκησής τους
 5. Το δώρο δεν μεταβιβάζεται ούτε μπορεί να εξαργυρωθεί σε χρηματικό ποσό ή  άλλες ιατρικές υπηρεσίες.
 6. Η Κλινική ΡΕΑ διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης συμμετοχής στο διαγωνισμό, εφόσον κρίνει ότι δεν πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις ή ότι πρόκειται για ψεύτικο λογαριασμό ή άλλο λόγο ο οποίος θέτει υπό αμφισβήτηση τη συμμετοχή.